Waarom Wyli

Waarom Wyli geschikt is voor al jouw toepassingen

Praktisch onzichtbaar

Gebruikelijk is om de windverbanden op tekening wat korter te houden ivm de speling op de boutgaten. Dit moet gewoon zo vastgehouden worden, alleen het gat in de montageplaat moet groter maar alle hoh afstanden blijven hetzelfde als dat men gewend is te tekenen. In de praktijk zal het voorkomen dat het windverband net niet past of bol staat. De Wyli lost dit probleem op eenvoudige wijze op. Ook wat tekenwerk betreft is het eenvoudig.

SNEL EN EENVOUDIG

Montage achteraf in bestaande slappe windverbanden, is eveneens mogelijk.

VEEL TOEPASSINGEN

Kosten besparen

Willems Ankers

6 stuks M20 € 510,-

Wyli’s en strip/platstaal

Materiaal 6 stuks strip 80 x 6 L = 3000 € 48,-
Arbeidsuren: 1 € 35,-
Thermisch verzinken € 22,-
12 Wyli’s m20-10 (incl. verzendkosten) € 36,-

Totaal

€ 141,-

Benieuwd wat de Wyli voor u kan besparen?

Vraag direct een offerte aan en ondervind het prijsverschil tussen Willemsankers en de Wyli.

Klanten over Wyli

 • D. Stoel
  De basis van de ontwikkeling van een goed nieuw product is het zien van het juiste probleem dat om een oplossing vraagt. De Wyli is hier een mooi voorbeeld van. Een staalconstructiebouwer die tegen de vraag aanloopt; hoe kan ik de afstelling van een windverband in een staalconstructie makkelijker en eenvoudiger maken. Met als resultaat de Wyli. Schitterend in de eenvoud van de oplossing.
  D. Stoel
 • D. Stoel
  De Wyli is hier een mooi voorbeeld van. Een staalconstructiebouwer die tegen de vraag aanloopt; hoe kan ik de afstelling van een windverband in een staalconstructie makkelijker en eenvoudiger maken. Met als resultaat de Wyli. Schitterend in de eenvoud van de oplossing.
  D. Stoel
 • In het begin keken we de kat een beetje uit de boom, inmiddels willen we niet zonder. Staat netjes en voor de prijs hoef je het niet te laten.
  De Vries Staalbouw